Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Top Familiebedrijf met een hart voor hun vak

5,0 waardering
11 juni 2019

Caravaning center is een familiebedrijf onder leiding van Alain en zijn vrouw. Zoon Brecht en schoonzoon Quinten staan in voor de technische kant en (na) verkoop van de caravans en camping materiaal. Alle vier zijn ze al even gedreven en gepassioneerd voor hun zaak. Ik heb er een tweedehands caravan gekocht en ben er zeer correct, klantvriendelijk en vooral eerlijk geholpen wat in deze tijd eerder een uitzondering dan regel is. Alain kent zijn zaak tot in de puntjes en dat is mede dankzij het feit dat zij zich beperken tot enkele merken (Dethleff’s en Sunlight) waardoor zij werkelijk een uitzonderlijke expertise opbouwen betreffende hun producten. Prijs-kwaliteit klopt het plaatje eveneens. Ik kan dan ook iedereen deze zaak aanraden.

Chris Ruttens

Cheap goods

5,0 waardering
25 mei 2019

Thanks so much for sharing all with the awesome info! I am looking forward to checking out far more posts! dfaededeafcc

Johnc106

SUPER grondige uitleg zonder enig gevoel van gepusht te worden.

5,0 waardering
3 oktober 2018

We laten onze caravan al een tijdje door jullie naar de technische controle brengen. Wij waren onder de indruk van de complete uitleg die we kregen toen we begin deze week een kijkje gingen nemen in één van de caravans die er tentoongesteld stonden. We zijn na 15 jaar de onze zéér intensief gebruikt te hebben, aan een nieuwe caravan toe. En dit zonder énige aankoopverplichting, hebben we een heel goede uitleg gekregen. SUPER bedankt, we kiezen dan ook na het caravansalon voor één van jullie caravans als we terug van onze volgende reis komen. Tot dan groetjes.

Helena Van der reeth

Waar de klant echt op de eerste plaats komt

5,0 waardering
28 september 2018

Via mail , telefoon , ter plaatse , de klant komt steeds op de eerste plaats . Wat ben ik een gelukkig man dat ik bij deze Top dealer mijn Sunlight Motorhome heb gekocht ! Een familiebedrijfje ten Top !!!! Prachtige mensen !

Verbraeken Franky

Supervriendelijk en zeer behulpzaam

5,0 waardering
17 september 2018

Wij kochten hier gisteren en nieuwe caravan Exclusiv 760 bij caravaningcenter en echt familie bedrijf.
Alain de baas die man kent zijn produkten 100% en staat je bij met woord en daad en weet je goede raad te geven. De verkoper Quentin is en aangename
persoon die de klant niets opdringt echt en aangenaam gevoel hier bij die mensen.
We zijn blij toch hier onze aankoop gedaan te hebben.Alvast bedankt voor de goede service die we tot no toe al ervaard hebben.
Hans&Chris

Hans&Chris Segers-Herremans