Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

SUPER grondige uitleg zonder enig gevoel van gepusht te worden.

5,0 waardering
3 oktober 2018

We laten onze caravan al een tijdje door jullie naar de technische controle brengen. Wij waren onder de indruk van de complete uitleg die we kregen toen we begin deze week een kijkje gingen nemen in één van de caravans die er tentoongesteld stonden. We zijn na 15 jaar de onze zéér intensief gebruikt te hebben, aan een nieuwe caravan toe. En dit zonder énige aankoopverplichting, hebben we een heel goede uitleg gekregen. SUPER bedankt, we kiezen dan ook na het caravansalon voor één van jullie caravans als we terug van onze volgende reis komen. Tot dan groetjes.

Helena Van der reeth

Waar de klant echt op de eerste plaats komt

5,0 waardering
28 september 2018

Via mail , telefoon , ter plaatse , de klant komt steeds op de eerste plaats . Wat ben ik een gelukkig man dat ik bij deze Top dealer mijn Sunlight Motorhome heb gekocht ! Een familiebedrijfje ten Top !!!! Prachtige mensen !

Verbraeken Franky

Supervriendelijk en zeer behulpzaam

5,0 waardering
17 september 2018

Wij kochten hier gisteren en nieuwe caravan Exclusiv 760 bij caravaningcenter en echt familie bedrijf.
Alain de baas die man kent zijn produkten 100% en staat je bij met woord en daad en weet je goede raad te geven. De verkoper Quentin is en aangename
persoon die de klant niets opdringt echt en aangenaam gevoel hier bij die mensen.
We zijn blij toch hier onze aankoop gedaan te hebben.Alvast bedankt voor de goede service die we tot no toe al ervaard hebben.
Hans&Chris

Hans&Chris Segers-Herremans

zeer tevreden

5,0 waardering
16 augustus 2018

We hebben een heel goede uitleg gekregen van onze occasie caravan, veel nuttige tips, niets is hen teveel.
We hadden enkele stukken tekort van onze voortent en deze hebben we zonder enig probleem meegekregen. Zeer vriendelijke mensen, geen goedkope verkoopspraat maar mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ze bieden voor alles een oplossing kortom een echte aanrader om een langs te gaan indien jullie een caravan/mobilhome willen kopen.

Kevin Ann

Warm en hartelijk

5,0 waardering
13 augustus 2018

Wat een heerlijke ervaring als je bent langs geweest bij caravanningcenter, het begon eigenlijk al bij het mail-contact, geen vraag was teveel, zelf voor het kleinste detail werd je direct beantwoord, eens terplekke ervaar je precies alsof je hen al jaren kent, warm en hartelijk onthaal , drankje bij de bespreking ( precies of je komt op zondags bezoek bij de mensen, top)zelfs een cadeautje voor onze kleine spruit, prachtig, de overname van onze caravan en aankoop van de nieuwe werd correct en heel duidelijk besproken en afgehandeld. We hadden beslist welk model , super, eens thuis vonden we dat er nog wat opties bij mochten, telefoontje, effe langs geweest en elk detail werd bekeken waar wij alles geplaatst wilden, in sommige opties kregen we tips van de jarenlange ervaring die zij al hadden om bepaalde opties op een andere plaats te voorzien, zo hoort het 🙂 Kortom, prachtige familiezaak, warm gevoel, voor ons is de merkkeuze en vooral dealer gebrandmerkt.
Bedankt voor de prachtige service die wij tot nu toe al ervaard hebben, stuk voor stuk professionele maar vooral lieve mensen die hun zaak met (warm) hart en ziel uitbaten. Hier kopen wij zeker nog

Steven en stephanie