Ontdek de verhalen

en getuigenissen van

onze tevreden klanten.

Bij Caravaning Center dragen we klantentevredenheid hoog in het vaandel. We stellen alles in het werk om steeds de beste service te leveren. Daarom werken we dagelijks aan het uitbreiden van ons aanbod, het bieden van advies op maat en het verbeteren van onze service.

Hieronder kan je alvast de verhalen lezen van onze tevreden klanten. Heb je zelf ook een recensie of getuigenis die je wenst te delen met ons? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina om jouw verhaal te delen. We horen graag jouw mening.

Schotelantenne

5,0 waardering
29 augustus 2019

Vanaf dat je een afspraak maakt voor een eventuele herstelling of nazicht wordt je aan de telefoon al direct gewaar dat je bij bekende personen komt, niets is hen teveel en alles met de glimlach, voor elke steeds welkome klant.
Onlangs problemen met schotelantenne gehad, gebeld, afspraak en in no-time hersteld.
Telkens je binnen treed in hun wereld is het of je thuiskomt bij een familie.
Bedankt beste mensen om mij te helpen, bedankt om voor mij klaar te staan, ongelofelijke service die je niet veel meer vindt!!!

Ludo Schoors

Steeds de beste service !

5,0 waardering
27 augustus 2019

In het jaar 2012 kochten wij onze motorhome (Sunlight T 67) bij Alain en Caroline. Steeds de beste service met de glimlach. Nooit is iets te veel en ze zijn steeds bereid dat tikkeltje extra te doen. Gewoon topservice !

Saskia en Thierry De Wachter

Top caravan voor groot gezin

5,0 waardering
24 juli 2019

Wij hebben onlangs de C’Joy 480 QLK met een 3 dubbel stapel bed. Onze eerste caravanvakantie was een top ervaring! De ruime maar vooral niet te brede caravan is iDeal voor een groot gezin. 3 vaste eenspersoons bedden en een vast tweepersoonsbed. De eet tafel schuif je eenvoudig weg en dan heb een een zee van ruimte voor de kleertjes van de kindjes aan te doen. Ook de mover is een super handige optie zo kunnen de mama en kindjes als gaan spelen en zet de papa rustig de caravan op zijn plaats. Het licht gewicht van de caravan is zeker een plus punt . Onze caravan mag max 1350 kilo wegen, maar dit is zeker voldoende, onze kleren, servies, fietsen, lakens, luifel, tafel en stoelen zitten allemaal in de caravan en we zitten aan 1340kg. Ideaal dus.
Zeer tevreden van de aankoop en hartverwarmende service voor een na verkoop!

Mick Van buggenhout

Top Familiebedrijf met een hart voor hun vak

5,0 waardering
11 juni 2019

Caravaning center is een familiebedrijf onder leiding van Alain en zijn vrouw. Zoon Brecht en schoonzoon Quinten staan in voor de technische kant en (na) verkoop van de caravans en camping materiaal. Alle vier zijn ze al even gedreven en gepassioneerd voor hun zaak. Ik heb er een tweedehands caravan gekocht en ben er zeer correct, klantvriendelijk en vooral eerlijk geholpen wat in deze tijd eerder een uitzondering dan regel is. Alain kent zijn zaak tot in de puntjes en dat is mede dankzij het feit dat zij zich beperken tot enkele merken (Dethleff’s en Sunlight) waardoor zij werkelijk een uitzonderlijke expertise opbouwen betreffende hun producten. Prijs-kwaliteit klopt het plaatje eveneens. Ik kan dan ook iedereen deze zaak aanraden.

Chris Ruttens

Cheap goods

5,0 waardering
25 mei 2019

Thanks so much for sharing all with the awesome info! I am looking forward to checking out far more posts! dfaededeafcc

Johnc106